Sape Autonivelante

image

Ne preocupa si asiguram pregatirea corecta a stratului suport inaintea turnarii de sapa autonivelanta. Sapele autonivelante sunt adecvate pentru parchet masiv...

Mai mult

Tipuri de mortare

image

Liant special Mapecem sau Topcem avand ca rezultat o uscare foarte rapida (CM 2% dupa o zi respectiv 7 zile) scurtand astfel timpul de asteptare pana..

Mai mult

Despre noi

image

CONFAS urmareste dezvoltarea in permanenta a 2 elemente  primordiale ale marketingului: strategia de distributie si politica de produs ..

Mai mult

Despre noi

SC CONFAS SRL este o firma de constructii ce are ca principal obiect de activitate executia de sape.

CONFAS  urmareste dezvoltarea in permanenta a 2 elemente  primordiale ale marketingului: strategia de distributie si politica de produs.

1) strategia de distributie se axeaza pe comercializarea bunurilor si prestarea serviciilor prin contact direct cu clientul la punctul de lucru al societatii sau la sediul clientului. Asadar, se prefera un canal scurt de distributie, fara intermediari.Principalele sarcini ale agentilor de vanzari constau in prospectarea pietei , alocarea timpului limitat intre clientii efectivi si cei potentiali, comunicare, negociere, vanzare, oferirea de consultanta inainte de prestarea serviciilor si strangerea  de informatii referitoare la clienti.

2) politica de produs se focalizeaza pe executia unor lucrari de calitate , durabile in timp si care sa nu necesite reparatii .Oferirea unui serviciu  de calitate  superioara asigura consolidarea pozitiei pe piata si mentinerea  unei bune reputatii.

Obiectivele noastre:

• Mentinerea la nivel inalt a calitatii lucrarilor.
• Diversitatea gamei de servicii oferite clientilor.
• Mentinerea formarii profesionale a muncitorilor nostri la standarde occidentale.
• Satisfacerea oricarei exigente in viitor a clientilor.

Logistica - Confas

Logistic suntem dotati cu utilaje industriale (compresoare, elicoptere pentru finisat betonul, aparatura laser de masura si de cote, betoniere, pompe sapa, generatoare) autoturisme pentru transportul de personal si camioane cu autodescarcare ...

Mai mult

Portofoliu - Confas

• AFI PALACE COTROCENI (sape magazine si cai de acces, rampe, betoane, patinoar)
• ANSSAMBLUL DE LOCUINETE LA STEJARI BANEASA
• RESIDENCE PARK CAROL

Mai mult