Sape Autonivelante

image

Ne preocupa si asiguram pregatirea corecta a stratului suport inaintea turnarii de sapa autonivelanta. Sapele autonivelante sunt adecvate pentru parchet masiv...

Mai mult

Tipuri de mortare

image

Liant special Mapecem sau Topcem avand ca rezultat o uscare foarte rapida (CM 2% dupa o zi respectiv 7 zile) scurtand astfel timpul de asteptare pana..

Mai mult

Despre noi

image

CONFAS urmareste dezvoltarea in permanenta a 2 elemente  primordiale ale marketingului: strategia de distributie si politica de produs ..

Mai mult

Logistica

Societatea este constituita din mai multe echipe de aplicatori sape, de mare productivitate, prelucrarea si transportul mortarului de sapa facandu-se mecanizat cu pompe de sape performante. Impreuna cu partenerii nostrii, care ne furnizeaza cele mai moderne si mai bune materiale de constructii, acordam o atentie deosebita clientilor, oferindu-le solutii moderne pentru executia sapelor, calitatea activitatii noastre fiind data de utilizarea unor sisteme tehnice moderne, conforme cu normele si standardele occidentale.

Logistic suntem dotati cu utilaje industriale (compresoare, elicoptere pentru finisat betonul, aparatura laser de masura si de cote, betoniere, pompe sapa, generatoare) autoturisme pentru transportul de personal si camioane cu autodescarcare IVECO pentru transportul utilajelor in santiere precum si camioane transport.

Logistica - Confas

Logistic suntem dotati cu utilaje industriale (compresoare, elicoptere pentru finisat betonul, aparatura laser de masura si de cote, betoniere, pompe sapa, generatoare) autoturisme pentru transportul de personal si camioane cu autodescarcare ...

Mai mult

Portofoliu - Confas

• AFI PALACE COTROCENI (sape magazine si cai de acces, rampe, betoane, patinoar)
• ANSSAMBLUL DE LOCUINETE LA STEJARI BANEASA
• RESIDENCE PARK CAROL

Mai mult